Nye produktmuligheder:
Udstilling i Forum, Klik for stor

Lastbil med gasgenerator, Klik for stort

1935:
I byerne viste industrialiseringen sig ved at der dukkede specialbutikker op med varer som man før hentede på landet, så som ismejerier, slagterforretninger, delikatesseforretninger og lign. Disse havde alle behov for steder at opbevare deres produkter køligt. Altså begyndte man at fremstille en slags køleskabe, typisk beklædt med træ og med store tunge døre.
Senere fattede man dog også interesse for de mindre modeller af disse, i store husholdninger (tænk på Matador/Varnæs), og landbruget.

1937:
Man havde i længere til observeret et voksende marked inden for den del af mejerisektoren der havde med iskrem af gøre, og allerede i en årrække fremstillet ”støbeforme” for en slags ”manuel” fremstilling af ispinde. Men nu så et helt nyt projekt dagens lys i form af en
Ria 3 (Roterende ispinde automat). En roterende støbeform hvor der dels var køling under den største del af formen, og varme under optagesektionen, på vejen rundt kom formen forbi et fyldeapparat der doserede den rette ismængde, en pindeisætter, for at ende ved en optager i varme sektionen, nogle is blev dyppet i chokolade, ispindene blev så via transportbånd overført til pakkemaskiner.
Alt dette var kun starten på et mægtigt eventyr med flere størrelser af maskiner, samt udstyr til alle de former vi i dag kender iskrem under (pinde, vafler, bægre mm.)
Der var ca. 170 ansatte dette år i Brødrene Gram.

1940:
Man var åben for alle former for teknologi, et eksempel herpå er at man også fremstillede gasgeneratorer til benzindrevne køretøjer, da benzin jo var en mangelvare under krigen. Så da man havde gode ressourcer af træ i Danmark, var det en oplagt løsning at udvinde gas heraf.