Fabrikken & byen får vokseværk:
En af talrige udviddelser, Klik for stor

Vojens gamle station, Klik for stort

1950:
Fattede man interesse for at producerer køleskabe til husholdningen, de første var såkaldte isskabe efter samme princip som ishusene. De havde en isolering af glasuld der var meget tyk, og som ofte blev våd og dermed uden virkning.
Medarbejderstaben var nu oppe på 353.

1961:
Så byggede man ”køleskabsfabrikken” og der gik virkelig masseproduktion i køleskabe som vi kender dem i dag (
se udviklingen her). Dog med en helt nye teknologier, man udnyttede plastic til inderboksen, poleurthaneskum til isolering, og som noget helt nyt små hermetiske kompressorer (Hvor motor, kompressor og bevægelige dele er lukket inde i en lukket beholder), disse er ekstrem driftsikre.
Faktisk har Brødrene Gram selv fremstillet sådanne kompressorer indtil de ikke var konkurrencedygtige over for de store mængder der blev fremstiller andetsteds.

1966:
Vojens gamle station falder, og sammen med den, det gamle Hotel Vojens og de andre bygninger omkring banen, idet der skal bygges en ny baneunderføring på stedet, og en ny station.
Det er også dette år en helt ny type køleskabe ser dagens lys, de såkaldte ”Multiline” med opskummede kabinetter, og de bord-rette multiboxe direkte fra køleskabsdøren.
Med denne serie slog Gram konkurenterne af markedet.
Vi nærmer os nu et antal medarbejdere (omregnet til heltidsstillinger) på 2000.

1967:
Den nye stationsbygning som også indeholdet et postkontor tages i brug, og et ønske om en ny station helt tilbage fra 1920erne er gået i opfyldelse.